Web Analytics Made Easy - Statcounter

روزانه عبارت و مفاهیم متعدد و صد البته متفاوتی از سوی کاربران فضای مجازی در شبکه‌های اجتماعی و موتور‌های جستجوگر جست و جو می‌شود؛ مفاهیمی که بعضاً با تحولات خبری در جریان ارتباط تنگاتنگی دارند و کاربران به دنبال اطلاعات بیشتری در مورد آن‌ها هستند.  در بسته خبری پیش روی به مهم‌ترین مفاهیم جست و جو شده و بیان دیگر ترند‌های گوگل در چهل و هشت ساعت اخیر اشاره شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



به گزارش «تابناک»؛ در بازه زمانی مورد اشاره، مفاهیم و عباراتی، چون «کرم هلیکوباکتر»، «موشک هایپرسونیک چیست؟»، «جووینکو»، «طرح ترافیک»، «نتایج واکسن برکت» و... از مهم‌ترین موضوعاتی بود که کاربران ایرانی در اینترنت به دنبال اطلاعاتی در مورد آن‌ها بودند.   کرم هلیکوباکتر و موز سومالی اخیراً در فضای مجازی شایعه شده است که ایران از سومالی موز‌هایی را وارد می‌کند که در آن کرم هلیکوباکتر است و این کرم‌ها پس از ورود به بدن فرد را دچار ضایعه مغزی می‌کند.

همین موضوع سبب شد تا هم عبارت موز سومالی و هم عبارت کرم هلیکوباکتر در گوگل ترند شوند. اما ماجرای این شایعه چیست؟

«مصطفی دارایی نژاد» روز پنجشنبه در گفتگو با خبرنگار اقتصادی ایرنا درباره انتشار کلیپی در فضای مجازی مبنی بر آلودگی موز‌های وارداتی از سومالی به «کرم هلیکوباکتر» افزود: به طور قطع  این کلیپ صحت ندارد ما از کشور سومالی به هیچ عنوان واردات نداریم.

رییس اتحادیه باروفروشان کشور با بیان اینکه این کلیپ مربوط به کشور فرانسه است،  اظهارداشت: واردات موز ایران از کشور‌های اکوادور، فیلیپین، هند، پاکستان صورت می‌گیرد.

وی با بیان اینکه ایران سختگیرانه‌ترین قرنطینه را در دنیا داراست، تصریح کرد: قرنطینه بهداشتی ایران حتی یک پله از قرنطینه بهداشتی آمریکا جلوتر است تا جایی که هیچ گونه میوه و محصولی با آفت وارد کشور نشود.

دارایی نژاد گفت: موز‌های وارداتی ایران از کشور‌های مذکور به شکل سبز در نایلون و کارتن بدون هیچ خلائی با کشتی‌های سردخانه دار وارد کشور می‌شود به طور مثال موزی که از کشور اکوادور وارد ایران می‌شود ۳۰ روز در سردخانه با دمای منفی سه درجه راه طی می‌کند بنابراین هیچ آفتی در این دما و مدت زمان زنده نمی‌ماند.

رییس اتحادیه باروفروشان کشور با اشاره به اینکه هفتگی ۵۰۰ تن موز وارد کشور می‌شود، گفت: امروز قیمت هر کیلوگرم موز پاکستانی ۲۰ هزارتومان، هندی  ۲۵ هزارتومان،  اکوادور ۲۶ هزارتومان و فیلیپین ۲۷ هزارتومان بوده است.

وی با بیان اینکه محصولات وارداتی تحت نظر سازمان حفظ نباتات کشور و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تایید و وارد می‌شود، افزود: مردم بدون هیچ نگرانی موز مصرف کنند.   بیشتر بخوانید  7 دلیل برای خوردن موز موشک هایپرسونیک چیست؟ آزمایش موشک جدید هایپرسونیک چینی‌ها با توان بمباران مداری، اضطراب زیادی در بین آمریکایی‌ها ایجاد کرده است؛ اضطرابی که ناشی از توانمندی‌های جدید این سلاح است. همین مسئله همچنین سبب شد تا عبارت موشک هایپرسونیک در گوگل ترند شود.

توضیح بیشتر اینکه خبر آزمایش موشک هایپرسونیک جدید چین جنجال‌های زیادی را در محافل نظامی و خارجی آمریکا ایجاد کرده است. کار به جایی رسیده که شخص جو بایدن رییس‌جمهور آمریکا از فعالیت‌های نظامی چین در این حوزه ابراز نگرانی کرده و دبیر کل ناتو هم از دستیابی پکن به تسلیحاتی که بتواند محدوده اروپا و آمریکا را به صورت مستقیم مورد هدف قرار دهد، ابراز نگرانی کرده است.

البته در مقابل چین چنین نگرانی‌هایی را رد کرده و آزمایش‌های انجام شده در طول ۳ ماه گذشته را مربوط به تست یک سامانه قابل بازیافت فضایی دانسته است؛ سیستمی همانند موشک‌های فالکون ۹ که قابلیت پرتاب ماهواره و بازگشت مجدد بر روی زمین را دارند.

با این حال داده‌های منتشر شده توسط رسانه‌های غربی از آزمایش یک سیستم پرتاب تسلیحاتی کم‌نظیر در دنیا خبر داده‌اند که نگاهی به آن جزییات بیشتری را در اختیار ما قرار می‌دهد.

* موشکی با توان دور زدن زمین

بر اساس اطلاعات منتشر شده موشک پرتاب شده توسط چینی‌ها در ابتدا موفق شده یک بار به طور کامل زمین را دور بزند و سپس محموله خود را بر روی زمین پرتاب کند. مشخص نیست که چنین موشکی از کدام نقطه پرتاب شده، اما وسعت بالای خاک چین چنین اجازه‌ای را به آن می‌دهد. به نظر می‌رسد کلاهک پرتاب شده از نوع کلاهک‌های هایپرسونیک با قابلیت حرکت گلایدری در فضا است.

میزان خطای این سلاح در پرتاب اول توسط آژانس اطلاعات مرکزی آمریکا نزدیک به ۲۴ مایل عنوان شده است.

اگر این اطلاعات درست باشد چین اولین کشوری است که یک سیستم بمباران مداری موشکی را با قابلیت پرتاب کلاهک هایپرسونیک تلفیق کرده است؛ سیستمی به‌غایت خطرناک حتی برای آمریکا که بزرگ‌ترین زرادخانه هسته‌ای دنیا در اختیار دارد.   بیشتر بخوانید  آزمایش موشک هایپرسونیک جدید از سوی پیونگ یانگ جووینکو جووینکو نام بازیکن سابق الهلال عربستان است که شایعه شده بود قرار است به استقلال تهران بپیوندد و همین موضوع نام او را در میان کاربران فارسی زبان ترند کرده بود.

توضیح اینکه با اعلام نیکولو اسکیرا؛ سباستین جووینکو رسما به تیم تورنتو در لیگ MLS پیوست.

همانطور که اشاره شد، بعد از جدایی این بازیکن از الهلال عربستان زمزمه‌هایی مبنی برحضور این بازیکن ایتالیایی در استقلال به گوش می‌رسید.     گفتنی است، سباستین جووینکو متولد ۲۶ ژانویهٔ ۱۹۸۷ و بازیکن فوتبال حرفه‌ای اهل ایتالیا است که به عنوان مهاجم بازی می‌کند. جووینکو مهاجمی همه‌کاره است که می‌تواند در چندین موقعیت تهاجمی بازی کند.   وی سابقه ۲۳ بازی و ۸ گل برای تیم ملی فوتبال ایتالیا در کارنامه دارد و پست تخصصی او مهاجم است. وی عضو آکادمی یوونتوس بوده و به خاطر تکنیک زیبا و قد کوتاهش معروف به مورچهٔ اتمی (rèpplriţo atmoca) است. این بازیکن در ۳۰ ژانویه ۲۰۱۹ به الهلال پیوسته بود.    بیشتر بخوانید  حضور ستاره ایتالیایی در استقلال منتفی شد طرح ترافیک طرح ترافیک، داستان پر غصه‌ای است که این روز‌ها و به واسطه قفل شدن  خیابان و معابر شهر تهران در بسیاری از ساعات روز به یکی از بحث‌های داغ تبدیل شده است.

به واسطه همین مهم و مشکلاتی که برای شهروندان ایجاد شده است، خبر رسیده که از دهم آبان طرح ترافیک دچار تغییراتی خواهد شد؛ موضوعی که سبب شد باردیگر این عبارت به ترند گوگل تبدیل شود.

در همین رابطه اخیراً سید مجتبی شفیعی، معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران در حاشیه جلسه شورای عالی ترافیک شهر تهران درباره مصوبات این جلسه گفت: جلسه هفتادم شورای عالی ترافیک شهر تهران با حضور اعضا برگزار شد.

او ادامه داد: اولین موضوعی که در دستور کار قرار داشت، تغییر ساعات در خصوص محدودیت طرح ترافیک بود. با توجه به اینکه در روز‌های اول نیمه دوم سال معمولا با افزایش ترافیک مواجه هستیم و امسال نیز در مقایسه با شرایط پیش از کرونا نمودار‌ها حدود ۱۸ درصد افزایش طول صف‌ها و معابر درگیر با سرعت کم را نشان می‌دادند، توجه به این موضوع اهمیت داشت.

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران افزود: بررسی‌ها نشان داد که یکی از این عوامل موثر بر این شرایط سنگین ترافیک، بی‌اثر شدن محدودیت‌های تردد اعمال‌شده در طرح ترافیک بود، زیرا اجرای طرح ترافیک از ساعت ۶:۳۰ صبح به ساعت ۸:۳۰ صبح و از ۱۸:۰۰ به ۱۶:۰۰ تعییر کرده بود.

شفیعی ادامه داد: جمع‌بندی این شد که این ساعات تعییر کند. در گام اول از تاریخ ۱۰ آبان ساعات صبحگاهی طرح ترافیک از ساعت ۸:۳۰ به ۷:۳۰ صبح و ساعت عصر گاهی از ۱۶:۰۰ به ۱۷:۰۰ تغییر خواهد کرد.

او اضافه کرد: در گام بعدی، از روز بازگشایی مراکز آموزشی بر اساس تصمیم ستاد ملی کرونا بلافاصله در همان روز محدودیت از ۷:۳۰ به ساعت ۶:۳۰ صبح و از ۱۷:۰۰ به ۱۸:۰۰ تغییر خواهد کرد.   بیشتر بخوانید  توضیح استاندار تهران درباره تغییر طرح ترافیک پایتخت نتایج واکسن برکت سرانجام پس از انتظار طولانی و تاخیر‌های بسیار، مقاله پیش‌بالینی و دانش فنی واکسن کووایران برکت در یکی از معتبرترین مجلات بین المللی منتشر شد. این خبری بود که اخیراً اصغر عبدلی، فن‌آور پروژه واکسن برکت اعلام کرد و در همین باره گفت: بار دیگر شعار "ما می‌توانیم" ایرانیان برای جهانیان ثابت شد.

همین مسئله سبب شد تا عبارت نتایج واکسن برکت در چهل و هشت ساعت گذشته ترند گوگل شود.

در مورد این خبر خوب توضیح بیشتر اینکه اصغر عبدلی، فناور پروژه واکسن برکت با اعلام این خبر افزود: پس از ارائه مقاله علمی و مستندات تولید واکسن برکت و عبور از مراحل داوری و پاسخ به پرسش‌های تخصصی داوران، مقاله پیش‌بالینی واکسن کووایران برکت در مجله مدیکال وایرولوژی با ضریب تأثیر ۶/۹۸۹ و در رده نشریات Q۱  منتشر شد.

وی افزود: جادارد از اعتماد و صبر جامعه علمی کشور و حمایت مردم ایران در این مسیر برای دستیابی به این نقطه و کسب افتخار و عزت برای کشور قدردانی کنیم.

عبدلی خاطرنشان کرد: دغدغه ستاد اجرایی فرمان امام و مدیران پروژه واکسن برکت از ابتدا این بود که مقالات مربوط به تلاش دانشمندان نخبه کشور برای تولید نخستین واکسن ایرانی کرونا در معتبرترین مجلات بین‌المللی منتشر شود که البته مقالات متعددی از واکسن کووایران برای مجلات معتبر ارسال شده و در مرحله داوری است.

وی گفت: امیدواریم سایر مقالات مربوط به این واکسن نیز به زودی چاپ و منتشر شوند.

فناور واکسن کوو ایران برکت افزود: بار دیگر شعار "ما می‌توانیم" ایرانیان برای جهانیان ثابت شد.   بیشتر بخوانید  انتشار مقاله مرحله پیش‌بالینی واکسن برکت در یک مجله معتبر جهانی

منبع: تابناک

کلیدواژه: ربیع الاول حمله سایبری طرح صیانت از حقوق کاربران طرح جهش تولید مسکن کارت اعتباری یارانه واکسن برکت طرح ترافیک موشک هایپرسونیک ربیع الاول حمله سایبری طرح صیانت از حقوق کاربران طرح جهش تولید مسکن کارت اعتباری یارانه نتایج واکسن برکت موشک هایپرسونیک بیشتر بخوانید طرح ترافیک منتشر شد ۳۰ صبح سبب شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۲۳۹۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماشاالله قصاب کیست و کجاست؟ (+عکس)

ماشاالله قصاب از جمله نام‌هایی است که با ماجرای اشغال سفارت آمریکا گره خورده و پس از فعالیت‌های پر حرف و حدیثی در ابتدای انقلاب به یکباره کمرنگ و ناپدید شد. برخی خبرها حاکی از درگذشت او در دهه‌ی نود است.

مهدی یزدانی خرم، نویسنده، در صفحه‌ی اینستاگرام خود نوشت:

یک لُمپنِ مرموز گم شده… به ماشاالله قصاب مشهور بود. مردی که نه کسی از گذشته‌اش خبر داشت نه فهمید چه به سر او آمد. اما در خاطرات آدم‌های اول انقلاب ۵۷ بعید است نام‌اش نیامده باشد.

به گزارش انصاف نیوز، یکی از مرموزترین چهره‌هایی که کمتر از یک سال بر میل خود راند و بعد گم شد!. می‌گویند فریدون فروغی فقید آن ضدابتذالِ کبیر ترانه‌ی «حقه» یا همان «مشتی ماشالا» را درباره‌ی او خوانده که پر ‌ی‌راه هم به نظر نمی‌رسد. در غورم در تاریخ پی تمام گم‌شده‌ها می‌گردم. اما برخی از این گم‌شده‌ها چنان پررنگ بوده‌اند که شاید نباید گم می‌شده‌اند، نمونه‌اش همین جناب که عکس‌اش را کنار سالیوان آخرین سفیر آمریکا در ایران می‌بینید. ماشاالله کاشانی‌خواه.

در فضای وب چیز چندانی درباره‌اش وجود ندارد. همین‌که از ۲۵ بهمن تا اواخر تابستان سال ۵۸ مامور کمیته‌ی حفاظت از سفارت آمریکا می‌شود. در ماجرای دستگیری محمدرضا سعادتی که برای شوروی کار می‌کرد نقش ایفا می‌کند و بعد بیرون‌راندن‌اش از سفارت (با سالیوان خیلی دوست شده بوده)! به دستگاه خلخالی می‌رود در حوزه‌ی موادمخدر. اما ماشاالله خود اهل بخیه یا دقیق‌تر «بخیه‌ها» بوده. جوری که نوشته‌اند «خلخالی از دست او به تنگ آمده‌بود»!

او رقیب محمد گاوی‌نامی بوده که خود را به چریک‌های فدایی منتسب می‌کرده و می‌خواسته سفارت آمریکا را در ۲۵ بهمن ۵۷ فتح کند که یزدی دست‌به‌دامن قصاب می‌شود و خب قصاب گاو را زمین می‌زند و پیروز میدان می‌شود.

تاریخ پر است از آنان که از ناکجا آمدند اما حسابی اسب خود راندند. ماشاالله شد محبوب سفارت. پول می‌گرفت برای ویزاگرفتن. رشوه می‌گرفت برای ردکردن کسانی‌که می‌خواستند از ایران بروند. او کاسب ترس، اضطراب و بی‌نظمی‌ای بود که درش می‌تازاند. جالب این‌که او «نفوذ» داشت و حتا وقتی ثابت شد در چند ماه قدرت چه‌ها کرده و بحث محاکمه‌اش پیش آمد، گم شد.

مثل «زهرا خانم» آن زن انقلابی عاشق قطب‌زاده که ناگهان غیب شد. قصاب مرموز بود. چون از سویی صرفن عربده‌کش نبود و از سویی دیگر اهل آرمان و ایده‌ئولوژی. تشنه‌‌ی دیده‌شدن بود. چهل‌و‌سه سال از گم شدن یا دقیق‌تر ناپدیدشدن‌اش می‌گذرد. مُرده؟ در گوشه‌ای کهنسال مشغول طی روزگار است؟ کشته شده؟ معلوم نیست و احتمالن معلوم هم نخواهدشد.

اما این مردِ زورمند با دارودسته‌اش در میانه‌ی تاریخِ ما چه می‌کرد؟ چگونه رابطی شد بین آمریکایی‌ها و روس‌ها؟ چه‌گونه توانست مشتی ماشالای نوبری شود که گاو زمین بزند و بعدها از هر کس بپرسند بگوید «چیز چندانی از او نمی‌داند». قصاب‌ها تاریخ نمی‌سازند اما می‌توانند برده‌گانی شوند که تاریخ می‌خواهدشان…

محمد رحمانی، نویسنده در کامنتی برای این پست آقای یزدانی خرم نوشته است: مدتی در دهه‌ی شصت زندانی شده بود. هنگامی که در دهه‌ی نود به سراغش رفتم گفتند فوت شده است.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • ابلاغ سلام رهبرمعظم انقلاب به خانواده سرلشکر زاهدی
  • ایموجی صوتی؛ عجیب‌ترین قابلیت گوگل که به تماس‌های صوتی اضافه شد
  • گوگل ایموجی صوتی را به تماس‌ها می‌افزاید
  • ماشاالله قصاب کیست و کجاست؟ (+عکس)
  • واکنش صریح درویش به شایعه تغییر نام پرسپولیس
  • آگاهی دانشجویان آمریکایی از استکبار جهانی به برکت انقلاب اسلامی
  • مذاکرات اطلاعاتی- امنیتی ترکیه و سومالی
  • ترافیک خارجی در اتاق تجارت
  • گفتگوی رهبران قطر و مصر پیرامون شرایط غزه
  • آن ها که در ایران می مانند و می خواهند آن را بسازند این مقاله را بخوانند / ۱۰۰۰ سال حکومت ایلیاتی و ۸۰۰ سال تعطیلی عقل و اندیشه و علم