Web Analytics Made Easy - Statcounter

متأسفانه درختانی که در برخی از مناطق شهرستان باشت قرار دارند به دلیل بیماری در حال خشک شدن هستند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح زاگرس خشکسالی ازیک‌طرف، آتش‌سوزی‌های عمدی و غیرعمدی از طرف دیگر و تبر تیز سودجویان  همه و همه به جان درختان و بلوط‌های زاگرس افتاده‌اند تا آن‌ها را از پای دربیاورند،  بیماری و آفت درختان در کنار سایر آسیب‌ها و خطرات این روزها باعث خشک شدن این درختان می‌شود و مسئولان نیز بدون هیچ توجهی از کنار آن‌ها رد می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

درختانی که به دلیل بیماری در فضل هار و تابستان خشک می‌شوند، هم‌اکنون درختان بلوط زاگرس به همیاری و کمک مسئولان استان نیاز دارند، متأسفانه درختانی که در برخی از مناطق شهرستان باشت قرار دارند به دلیل بیماری در حال خشک شدن هستند.

درختان و بلوط کهن‌سالی که در حدفاصل امامزاده سیدمحمد  تا روستای گزنگان در نزدیکی باشت قرار دارد به این معضل گرفتارشده‌اند و به‌سرعت در حال خشک شدن هستند، اگر مسئولان فکری نکنند باید در آینده نزدیک شاهد سرایت کردن این بیماری و افت به کل درختان بلوط زاگرس باشیم.

آیا باز هم نیاز است که البرز دیگری در این راه جانش را از دست دهد تا شاید مسئولان به فکر احیای جنگل‌ها و درختان بلوط زاگرس در استان باشند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: خشک شدن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۶۱۶۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اشتغال‌زایی جوامع محلی با فرآوری محصولات بلوط

علی حسینی می‌گوید: جنگل‌های بلوط لرستان در حکم ذخایر انرژی خاورمیانه و به‌عنوان میراثی گران‌بها نه تنها می‌توانند در کاهش آلاینده‌ها، حفظ آب، تولید اکسیژن و ممانعت از فرسایش و رسوب نقش اساسی ایفا کنند بلکه با مشارکت مردم از طریق تولید فرآورده‌های مختلف می‌تواند اشتغال‌زایی به دنبال داشته باشد.
کارشناس منابع طبیعی و آبخیزداری روغن مستخرج از میوه درخت بلوط با اهداف دارویی (درمان زخم‌ها، کنترل دیابت، بهبود هضم و گوارش، جلوگیری از آسم، بهبود سلامت قلب، جلوگیری از آلزایمر و ضدعفونی کننده)، صنعتی (در صنایع شامپوسازی و صابون‌سازی) و تغذیه‌ای (اسید اولئیک و اسید لینولئیک) را از جمله فرآورده‌های درخت و میوه بلوط عنوان می‌کند.
به گفته کارشناس منابع طبیعی و آبخیزداری اسانس‌گیری از میوه درخت بلوط برای تولید شیرینی، کیک، دمنوش، پماد و کرم‌های که در سلامت پوست و مو موثر هستند، همچنین تولید عصاره از برگ درخت بلوط به منظور افزایش تولید مرکبات از طریق مبارزه با باکتری گرینینگ جهشی در تولیدات کشور و بهبود وضعیت مردم به ویژه جوامع محلی ایجاد کند.
حسینی معتقد است: حفظ ذخایر ارزشمند جنگل‌های بلوط استان بدون مشارکت مردم امکان‌پذیر نیست.
منبع:فارس

باشگاه خبرنگاران جوان لرستان خرم آباد

دیگر خبرها

  • جابه‌جایی بیش از ۳۲ هزار مسافر در راه‌ آهن زاگرس
  • زن ها در ۷۵ هزار سال پیش این شکلی بودند! |‌ عکس | این زن در کوه های زاگرس زندگی کرده است
  • کهنسال‌ترین معلم ایران در این شهر درگذشت + عکس | او در چه سالی بازنشسته شده بود؟
  • هفت گوهر نایاب زاگرس در خطر انقراض
  • مبارزه با طرح آفت جوانه خوار درختان بلوط در فلارد
  • (عکس) دشمن شماره یک فردوسی‌پور در ورزشگاه آزادی!
  • مبارزه با طرح آفت جوانه خوار درختان بلوط در شهرستان فلارد
  • باخت تیم جوانان زاگرس مهاباد در مرحله دوم مسابقات فوتبال
  • عملیات مبارزه با آفات در ۷۰ هکتار از جنگل‌های کامیاران
  • اشتغال‌زایی جوامع محلی با فرآوری محصولات بلوط