Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-03@04:13:00 GMT

شهرهای لرستان مشکل بی‌آبی ندارند

تاریخ انتشار: ۲۶ فروردین ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۰۷۱۱۵۳

شهرهای لرستان مشکل بی‌آبی ندارند

مدیرعامل آب و فاضلاب شهری لرستان گفت: برای مقابله با تنش آبی مدیریت مصرف، توزیع و تولید را در دستور کار خود قرار داده‎ایم.

حمیدرضا کرم‎وند در گفت‎وگو با خبرنگار ایسنا، با اشاره به میزان مصرف آب شرب استان اظهار کرد: هم‎اکنون مصرف ما کم است اما وقتی هوا گرم و کولرهای آبی روشن شوند میزان مصرف بالاتر می‌رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه سطح آب سفره‎های زیرزمینی در حال کاهش است، افزود: یکی دیگر از مشکلات، پایین آمدن سطح آب چشمه‎ها و کاهش دبی بوده که مصرف مردم هم به آن اضافه شده است.

کرم‎وند با بیان اینکه اگر سدی داشته باشیم که آب را ذخیره کنیم مشکلی نخواهیم داشت، گفت: منابع تأمین آب ما طوری است که اگر یکی از آن‌ها مشکلی پیدا کند مابقی هم تحت تأثیر قرار می‎گیرند.

مدیرعامل آب و فاضلاب شهری لرستان میزان بارش‎ها را در استان 50 درصد کمتر از نرمال عنوان کرد و ادامه داد: هرساله بارش‎ها کمتر شده اما برداشت‎ها بخصوص در مناطقی که منابع آبرفتی هستند افزایش یافته و کاهش سطح آب‎های زیرزمینی را به همراه داشته است.

وی با بیان اینکه هر سال چاه‎های کوهدشت افت سطح دارند، افزود: شرایط به سمت بدتر شدن پیش می‎رود.

کرم‎وند با اشاره به اینکه هم اکنون شهرهای ما مشکل بی‌آبی ندارند، گفت: ممکن است کوهدشت، خرم‎آباد، ازنا، دورود، پل‌دختر، سپیددشت و حتی بروجرد در آینده دچار مشکل شوند.

مدیرعامل آب و فاضلاب شهری لرستان اظهار کرد: نمی‎توانیم شهرها را با آب بسته‌بندی و ذخیره‌شده تأمین کنیم اما در راستای کاهش مشکلات برنامه‎ریزی‎هایی صورت گرفته است.

وی افزایش سازگاری را با شرایط فعلی از اقدامات اصلی شرکت عنوان کرد و افزود: همچنین مدیریت مصرف، توزیع و تولید از دیگر مواردی است که باید رعایت شوند.

کرم‎وند شناسایی انشعابات غیرمجاز یا موازی و کنتورهای دست‌کاری شده و خراب را از اقدامات شرکت طی سال گذشته اعلام کرد و ادامه داد: امسال در راستای برخورد با مصرف‎های غیرمجاز و تعویض این کنتورها اقدام خواهد شد.

مدیرعامل آب و فاضلاب شهری لرستان خاطرنشان کرد: در راستای مدیریت توزیع نیز سیاست مدیریت فشار شبکه را در پیش گرفته‎ایم و روی شبکه‎ها سیستم‎های هوشمندی نصب می‎کنیم؛ در این روش کامپیوتر فشار شبکه شهرها را کنترل و مانیتورینگ در مرکز استان انجام خواهد شد.
 
وی با بیان اینکه روی جلوگیری از هدررفت آب نیز خیلی کار می‎کنیم، اظهار کرد: روی مدیریت شبکه توزیع نیز هم‌زمان کارهای خوبی در حال انجام است.
کرم‎وند بیان کرد: هم‌زمان با این اقدامات برای تأمین منابع جدید آب، حفر چاه‎ها را در دستور کار قرار داده‎ایم تا ظرفیت تولید و ذخیره‌سازی را بالا ببریم.
 


انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۰۷۱۱۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین آمار از میزان بارش‌ها در کشور / ایران از خشکسالی دور شد؟

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز، فیروز قاسم‌زاده کاهش میزان بارندگی کشور نسبت به شرایط نرمال را ۷ درصد اعلام و اظهار کرد: با وجود این اینکه بارش کشور به شرایط نرمال نزدیک شده است، اما آثار خشکسالی سال‌های گذشته در رواناب‌ها و جریان رودخانه‌ها محسوس بوده و با کاهش در آورد رودخانه‌ها روبرو هستیم.

بیشتر بخوانید: کاهش ۷۰ درصدی تولید گندم باتوجه به خشکسالی‌ها

وی با اشاره به کاهش جدی بارش در استان‌های بوشهر، فارس، خراسان رضوی، قزوین و تهران و تأثیر آن بر حجم مخازن سدهای موجود در این استان‌ها، درصد پرشدگی سدهای تأمین‌کننده آب شرب پایتخت را ۲۴ درصد عنوان و خاطرنشان کرد: حجم مخازن سدهای تهران تا ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ با کاهش ۱۰ درصدی نسبت سال آبی گذشته روبرو بوده است که نشانگر ضرورت جدی گرفتن مدیریت مصرف است.

قاسم‌زاده توجه به مدیریت مصرف از سوی همه بخش‌ها را ضروری دانست و تأکید کرد: هرچند که در انتظار بارش‌های خوب دیگری در هفته جاری در برخی نقاط کشور هستیم اما با توجه به جدی بودن تبعات تغییرات اقلیم که گرم شدن هوا را شدت بخشیده و می‌تواند تهدیدی برای منابع آبی باشد، لازم است هموطنان عزیز در کشورِ خشک و نیمه خشک ایران، همواره توجه ویژه‌ای به مدیریت مصرف آب داشته باشند تا فصل گرم سال را با اطمینان خاطر پشت سر بگذاریم.

انتهای پیام/

کد خبر: 1229022 برچسب‌ها قحطی و خشکسالی

دیگر خبرها

  • نخستین پروانه بهره‌برداری شهرک دولتی صادر شد
  • نخستین پروانه بهره‌ برداری شهرک دولتی صادر شد
  • رفع مشکل بیکاری در لرستان نیازمند اعتبار و سرمایه‌گذاری است
  • بزرگترین خدمت به عرصه تولید مدیریت مصرف انرژی است
  • «سمیع» تعیین تکلیف شود/ کمبود نیروی پلیس راهور و راننده اتوبوس مشکل مشترک کلان‌شهرها
  • مشهد با کسری ۴۶ درصدی تامین آب مواجه است
  • مناطق حاشیه‌نشین️، بزرگترین مشکل شهر ارومیه است
  • آخرین آمار از میزان بارش‌ها در کشور / ایران از خشکسالی دور شد؟
  • شوراهای فرادستی مشکل ساختاری دارند
  • مصرف ۳ هزار و ۸۸۵ میلیون کیلووات ساعت برق در استان همدان